Skip to content back to nav
 
 

Hverdag på Søagerskolen

Kinesiske Silkehøns

Her er plads til alle - også vores smukke Kinesiske Silkehøns.

På Søagerskolen er alle med til at fastholde den gode og muntre ånd.

 
Den gode ånd afspejler sig i undervisning og fritid, den afspejler sig i samarbejdet mellem medarbejdere og mellem faggrupper. På Søagerskolen er smil, god tone og en anerkendende tilgang en del af menneskesynet. Der er plads til alle, vi glædes over forskellighed, idet netop forskelligheden styrker fællesskabet. 
 
På Søagerskolen er der et rigtig godt arbejdsmiljø; arbejdsmiljøet og de voksnes trivsel har en meget stor betydning for elevernes trivsel. Når de voksne har det godt - har børnene det også godt.
Når børn har det godt, lærer de bedst.
 
På Søagerskolen går vi efter, at alle elever skal lære optimalt, og at de skal indgå i fællesskaber, hvor de både kan give og modtage.
 
Søagerskolen vil gerne styrke elevernes skoleparathed, gøre dem undervisningsparate og senere uddannelsesparate, men det kan og skal skolen ikke klare alene. Det forventer vi at gøre i samarbejde med forældrene. 
 
Eleverne skal styrkes hjemmefra til at møde hverdagens udfordringer, det er de små stød, der giver mennesket robusthed. Vi skal ikke overbeskytte, men støtte vores børn/elever, så de selv drager deres egne erfaringer og konklusioner. Vi hjælper ikke, men støtter gerne. 
 
På Søagerskolen tror vi på, at trivsel og høj faglighed er to sider af samme sag, derfor prioriterer vi, at lærere og pædagoger skal undervise og beskæftige sig med det de er bedst til.
Engagement smitter.
 
Velkommen på Søagerskolen, hvor den lokale gode ånd hedder 'Smugen', og er kendt og værdsat af store og små.
 
 
Afdeling Balsmoseskolen

Æblevangen 126

2765 Smørum

Tlf: 7259 9000

Pædagogisk daglig leder:

Henriette Andersen

Se på kort

Afdeling Boesagerskolen

Flodvej 89

2765 Smørum

Tlf: 7259 9000

Pædagogisk daglig leder:

Anne-Margit Bjerglund Lassen

Se på kort

Afdeling Søagerskolen

Råbrovej 20

2765 Smørum

Tlf: 7259 9000

Pædagogisk daglig leder:

Anne-Margit Bjerglund Lassen

Se på kort