SFO Kildekær

_DSC4811.jpg

Velkommen til SFO Kildekær, hvor vi har glade børn fra 0. - 3.klasse.

SFO-Kildekær tilbyder pædagogisk planlagte aktiviteter. Der udover fokuseres på at etablere spændende læringsrum for børnene gennem aktiviteterne med hovedvægt på at styrke det sociale fællesskab.

Kildekær er funktionsopdelt med rullende værksteder henover året:

Kreative værksteder som f.eks. tilbyder lerværksted, perleværksted og maleværksted.

Sport og bevægelse byder på hockey, fodbold, havheks, ild-vand og luft, afrikansk bombeboldleg, kongespil og rundbold for bare at nævne nogle.

Naturlegepladsen tilbyder madlavning over bål, hængekøjer, snitteaktiviteter, jagt efter insekter og gamle lege.

Træværkstedet arbejder med projektet Build a zoo, efter konceptet Build a bear.

Medieværkstedet arbejder eksperimenterende med kreative apps på Ipads relateret til dannelse som det pædagogiske projekt. Hvad er rigtigt og forkert, hvad er etisk ok. Hvilken målgruppe er de forskellige apps henvendt til, og hvad med internettet? Spørgsmålene er mange og svarene skal findes sammen med nærværende voksne med fingeren på pulsen, så børnene klædes på til mødet med medierne.

Lektie-spillecafeen tilbyder diverse spil og aktiviteter, der underbygger den læring der foregår i skolen og tilbyder altid lektiehjælp i det tilstødende grupperum i fred og ro sammen med en voksen.

Kildestrup er en emneuge, hvor Kildekær omdannes til vores egen by, nemlig Kildestrup. Vi har egen møntfod, bank, butikker, reklamebureau og selvfølgelig vor egen cafe Luna.
Vi samarbejder med de øvrige SFOer i området og afholder hockey- og bordtennisturnering. Derudover deltager vi i Egedal cup, som er en fodboldturnering blandt alle Egedals SFOer.