Mentor

Forsøgsarbejdet med at tilknytte hver elev en mentor, altså en primær kontaktperson fra skolen, for det enkelte barn/hjemmet med henblik på at sikre opfølgning på læringsmål – er i hård modvind.

19-12-2014

Ikke af ond vilje, men på grund af, at tiden til udvikling af nye tiltag er knap. Vi må sande, at der ikke er meget hjælp at hente udefra i forhold til en mentorfunktion, som vi gerne vil stille til rådighed på vores skole. Der arbejdes med mentorordning indenfor mange forskellige brancher og med meget forskellige formål. Vi har brug for mere tid, til at udvikle en løsning i den kvalitet, vi gerne vil leve op til. Ambitionen om at ville udvikle en mentorfunktion renoncerer vi ikke på, men vi er ikke klar til skolestart 2015/16.