Ny elevplan i et vadested

Nu har vi vores nye elevplansværktøj i hus og vi har lavet kurser for medarbejderne i, hvordan der arbejdes med de muligheder, produktet indeholder. Elevplanen leveres af KMD og hedder Vokal og det er samme elevplansværktøj i hele kommunen.

19-12-2014

Dette skoleår er planlagt ud fra ministeriets gældende fælles mål, hvorimod KMD Vokal er bygget op omkring Ministeriets nye forenklede mål. Vi har vurderet at det, trods de udfordringer dette giver, er den bedste måde at indføre endnu en ny ting på. Vi får nemlig mulighed for at gøre os erfaringer i løbet af foråret således, at vi er bedre klædt på til arbejdet med de nye læringsmål, når de træder i kraft fra kommende skoleår. Den nye elevplan udgives første gang i foråret og kommer fremadrettet til at fungere som et mere dynamisk målopfølgningsværktøj mellem skole og hjem. Hvis I - trods ovenstående - undrer jer over udseende og indhold i forårets elevplan, så kontakt læreren/pædagogen, så I kan få nogle ord med på vejen i forhold til jeres barns standpunkt.