Skip to content back to nav
 
 

Distriktsskole Smørums mountainbikehold

Mountainbike

Skolereformen viser sin bedste side!

05-01-2015

På afdeling Boesager har vi i år et valgfag i mountainbike. Tretten drenge og en pige fra 7. årgang, slår sig næsten ugentligt løs i Hareskovens mountainbikespor. I samarbejde med Ung Egedal har det været muligt at stille både cykler, ordentlige lygter og en mere end kompetent hjælpelærer til rådighed for holdet og dets lærer.

"Det er rigtig fedt, vi går og glæder os dagen før, vi skal cykle", siger Sebastian, Jasmin og Nicolas fra 7.v. En anden elev mener noget af det samme og siger "at have et valgfag, der er så godt midt på ugen, frisker hele ugen op".

Holdet er præget af optimisme, gåpåmod og kammeratskab - også når den mørke årstids kulde blandes med regn og tilhørende snavsede spor, der gør hver en tur til en fysisk udfordring. Eller som en elev udtrykker det: "Det er faktisk fedest hvis det regner"

Også blandt forældrene ses valgfaget som noget positivt: "Det er dejligt at vores søn har den mulighed for at få sådan en succesoplevelse, som mountainbike er for ham, det har givet ham en helt anden holdning til hans skolegang, han er meget mere positiv".

VIDEO: se videoen Mountainbike på YouTubes hjemmeside

 
 
Afdeling Balsmoseskolen

Æblevangen 126

2765 Smørum

Tlf: 7259 9000

Pædagogisk daglig leder:

Henriette Andersen

Se på kort

Afdeling Boesagerskolen

Flodvej 89

2765 Smørum

Tlf: 7259 9000

Pædagogisk daglig leder:

Anne-Margit Bjerglund Lassen

Se på kort