Valgfag i udskolingen

Alle elever på 7.årg, 8. årg og 9.årg. skal have et valgfag, og eleverne får muligheden for at vælge mellem forskellige fag/aktiviteter i et katalog, der udsendes efter de skriftlige prøver.

19-05-2015

Distriktsskolen udsender tre forskellige kataloger, et pr. årgang. Alle elever på en årgang får samme tilbud og kan frit ønske og prioritere de tre fag, de helst vil have. Fagenes indhold, varighed og matrikel beskrives i kataloget.

Eleverne får at større udvalg af valgfag end tidligere, da fagene nu udbydes på tværs af matriklerne, jf Skolebestyrelsens princip for undervisningens organisering. Det betyder, at eleverne skal cykle til den matrikel, hvor deres valgfag er oprettet.

Valgfagstilbudene spænder over en bred vifte og kunne f.eks. være Forfatterskole, madkundskab, science, tysk sprog og kultur, kreativ tegning og meget mere.