Litteraturfestival 2015

_DSC4483.jpg

Shh... Boesagerskolen læser!
Mandag d. 2/11 blev litteraturfestivalen skudt i gang på Boesagerskolen og den varer i 4 uger.

07-11-2015

Indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen havde samlinger, hvor der blev sat fokus på den daglige læsning, at skrive løgnehistorier, og oplæsning af store-venner. Fredag d. 6/11 blev eleverne udsat for et fortællerangreb, hvilke vil sige, at eleverne fik op til flere spontane besøg/angreb af en person, der fortalte en historie.

En gang om uge skal klasserne aflevere deres antal læste sider for den foregående uge. Alle klassers læste sider sættes på skolens samlede læsebarometer, som kan ses ved Skolens hovedindgang.

Sidst i litteraturfestivalen kåres den bedste løgnehistorie for indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen.

Skolen emmer af læselyst, som det også kan ses på vores banner over hovedindgangen
"SHH... Boesagerskolen læser"

God læselyst til alle

Se en video af et "angreb" herunder, og bliv grebet af den gode historie:

VIDEO: se videoen "Fortællerangreb på Boesager" på YouTubes hjemmeside.