Office 365

O365

Distriktsskole Smørum tilbyder elever og medarbejdere adgang til og mulighed for at bruge Office365, som giver adgang til de velkendte Office programmer Word, Excel, Powerpoint osv.

Nyhed skrevet af Morten Grundt Bambara|30-08-2016
Udover programmerne, som i øvrigt kan tilgås fra mobiltelefoner, computere og iPads med adgang til Internettet, får man også et online drev, hvor man kan gemme sine filer. Man kan også dele filerne med andre elever fra skolen og sine lærere.

Alle kommunens elever og medarbejdere kan, uden omkostning, downloade den fulde office-pakke på op til 5 enheder. På denne måde kan man også arbejde med programmerne uden Internet.

Med dette tilbud sikrer vi os, at de elever der medbringer deres egne devices, kan have en opdateret version af den software der også bruges på skolen. Herudover så giver det i højere grad eleverne mulighed for at kollaborere i online dokumenter.

Man skal være opmærksom på, at hvis man skifter skole fra Egedal kommune til anden kommune, at adgangen til drev lukkes.

Eleverne logger ind med deres UNI login via dette link: http://login.egeskoler365.dk/

I videoen herunder kan du se mere om hvordan Office 365 fungerer.

VIDEO: se videoen "Gennemgang af Office365" på YouTubes hjemmeside