Velkommen til et nyt skoleår

elever

I den forgangne uge har skolens personale været i gang med at forberede et nyt og spændende skoleår for eleverne.

10-08-2016
Pædagogerne har taget imod vores nye børn i SFOen, lærerne har fået nye, didaktiske værktøjer og planlagt læringsmål i fagteam og årgangsteam, servicepersonalet har flyttet møbler, fjernet ukrudt, gjort rent og meget, meget mere. Bemandingen er på plads og i skulle alle have modtaget skemaer på intra. Alle glæder vi os til et nyt år sammen med jeres dejlige børn.

Folkeskolen ændrer sig år for år. Det samme gør Distriktsskole Smørum. Nogle år rigtig meget, andre år lidt. I år er der ikke nye reformer at forholde sig til, men der er dog sket en del nyt, som vi vil fortælle om. Vi har produceret en række informationsvideoer der giver et billede af nogle af de ting kommende år kommer til at byde på. Den første svære tid med ny skolereform, skolestruktur og alt hvad mange ændringer på kort tid medfører - er så småt ved at fortage sig. Vi bruger kommende skoleår på at blive lidt skarpere i profilen for vores skole. Hvad er det vi er sat på jorden for at løse som skole, hvor skal vi hen de næste par år og hvordan sikrer vi at det også sker med en kvalitet og ordentlig baseret på gode værdier og høje ambitioner. Vi har fastlagt mission og vision, vi har udvalgt 3 visionstemaer som vi kommer til at udvikle på gennem de næste 3 år og indsatser vi sætter i gang fra skolens side vil kunne spejle sig i de 3 visionstemaer. Bestyrelse, medarbejdere og elever er med til at indholdsudfylde de 3 visionstemaer henover efteråret.
Men først og fremmest skal vi tage imod nye elever i 0. klasse, der spændt har ventet på 1. skoledag.

0. klasse møder på afdelingerne kl. 10.15 og første skoledag slutter kl. 13.10.Vi skal selvfølgelig også byde velkommen til alle elever i 1. til 9. klasse, som forhåbentligt har haft en dejlig sommerferie. Vi glæder os til at skulle i gang med et nyt skoleår. 1. - 9. klasse møder kl. 08.15 - 13.10.
Med ønske om en god skolestart fra alle på Distriktsskole Smørum