Lederskifte på Distriktsskole Smørum

Distriktsskoleleder Peter Kilmose har valgt at opsige sin stilling, på grund af overgang til anden stilling. Peter Kilmose har sin sidste arbejdsdag den 15. januar 2017.

05-12-2016

Arbejdet med at finde Peters afløser er sat i værk og håndteres i kommunen af Center for Skole og dagtilbud, Centerchef Egon Agerlin. Indtil da konstitueres Distriktsviceskoleleder Charlotte Brandt i stillingen som Distriktsskoleleder.

Skolen er en dynamisk størrelse - afdelingerne imellem er der forskelle i bygningsmæssige vilkår, størrelse, forskellige børn og forskellige ansatte. Det har ikke været et mål at alle, i Distriktsskolen, skulle ensrettes, diversiteten har vi set som et plus, om end vi har arbejdet for, og i høj grad er kommet igennem med, at lave én skole.

Det er absolut ikke alt vi er i mål med - men vi er rigtigt godt på vej - vi har bygget en solid platform som afsæt til skolereform, trivsel og faglighed. Tak til alle jer forældre for medspil, modspil og frem for alt interesse i skolen.

Udgangspunktet for vores arbejde med udvikling af skolen udspringer af 1750 dejlige børn i distriktet. Der er ingen tvivl om at vi her er heldigt stillet.

I det nye år arbejder vi efter en 3-årig strategiplan, der tager afsæt i skolens mission, vision og 3 visionstemaer: Høj faglighed, Trivsel & fællesskab og Robusthed. Det er med til at skabe lidt ro om skolen, assisteret af en ambitiøs bestyrelse der arbejder tæt sammen med lederne, og hele det dygtige personale, der gør en forskel hver dag.

Tak for samarbejdet og et ønske om det bedste til børn og forældre.

Med hilsen fra

Peter Kilmose