Førskolemøde den 2. november 2016

_DSC4412.jpg

Distriktsskole Smørum afholdt møde for alle, der har børn, hvis skolepligt indtræder i det kalenderår, de fylder 6. år, Center for skole og dagtilbud indkalder til møder i Egedal kommunes fire skoledistrikter.

Nyhed skrevet af Charlotte Brandt|07-11-2016
Hvert år afholder Distriktsskole møde for alle interesserede forældre til børn, der skal i skole.
Det er et åbent møde, hvor også forældre fra andre distrikter og kommuner er velkomne.
Der er frit skolevalg inden for de gældende regler, som kan læses i Egedal kommunes styrelsesvedtægt for skolevæsenet, samt i principper fra  skolebestyrelsen i Distriktsskole Smørum.
På mødet gennemgik distriktsskolens ledelse for skole og sfo del emner, der tænkes meget relevante f.eks. overgang fra børnehave til skole, forventninger, vigtige datoer o.a.
Tak til repræsentanterne fra Smørums børnehaver, der deltog i mødet, for at kunne tale med forældrene om det de hørte på Førskolemødet.

Se slides fra mødet her