Festlig dimission i Smørum

talerstol

Torsdag d. 22. juni sagde vi festligt og højtideligt farvel til alle distriktsskolens 9. klasser.

Nyhed skrevet af Dorthe Baun|27-06-2017

400 forventningsfulde elever og forældre sagde festligt farvel til skolen ved vores dimission i Smørum Idrætscenter. Eleverne fik overrakt afgangsbeviserne og blev sendt ud i verden med taler fra skolebestyrelsesformand og skoleleder.

Vores dygtige valgholdselever spillede imponerende flot musik og som noget ganske særligt fik vi lejlighed til at høre valgholdets helt egen komposition.

Vi sluttede af med et motiverende Indslag fra MOT Danmark. De havde i dagens anledning taget ambassadør for MOT, sangerinde Sophia Nohr med. Læs mere her.
Vi ønsker alle de unge mennesker held og lykke på den videre færd og siger tak for godt samarbejde til alle forældrene.