Fusion af indskolinger

Fusion

Så oprandt dagen hvor indskolingen på Søager og Boesager blev til én.

24-06-2019

Processen har strakt sig hen over det sidste halve år, og har budt på en masse besøg hos hinanden. På besøgene er der blevet gjort meget ud af at lære hinanden og omgivelserne at kende. Herudover har der været gang i et fælles kunstprojekt, hvor eleverne på tværs af de to afdelinger har skulle lave kunstværker sammen. De pryder nu væggene i indskolingen.

I dag fik eleverne sagt pænt farvel til Søagerskolen. Eleverne blev sendt af sted gennem en "på gensyn-allè" og gik herefter mod Boesager. Her stod hele indskolingen parat med flagallé til at tage godt imod deres nye kammerater. På den efterfølgende samling blev der sagt pænt velkommen til alle, og Smugen, som er Søagers maskot, blev præsenteret for eleverne som en fælles maskot for Søager- og Boesagerskolen.

Efter en velfortjent frokost, kom der en Hjem-is bil i skolegården, hvor der blev delt is ud til alle elever i indskolingen.

Vi håber at alle havde en dejlig dag, og glæder os over at vi nu er blevet samlet.

Ledelsen på Distriktsskole Smørum

Herunder kan I se lidt billeder fra dagen