Information om nødåbning

Herunder kan I læse hvordan nødåbningen kommer til at foregå i Smørum

13-03-2020

Kære alle forældre

Vedhæftet informationsbrev fra Egedal Kommune om nødpasning af børn mellem 0 og 9 år (3. klasse). Der er ligeledes vedhæftet en oversigt over, hvor der er nødåbent i de næste 14 dage.

I Distriktsskole Smørum er der nødåbent på afdeling Boesagerskolen - i SFO'en. Til de af jer, der ikke kender skolen, så skal I gå ind ad hovedindgangen (under banneret med teksten "Shh Boesagerskolen læser"). Når I kommer ind, er der opsat skilte, der viser vej. Vi har sørget for at nødåbningen dækkes af voksne fra begge matrikler.

I forhold til elever i vores ASF- tilbud, så bliver familierne løbende kontaktet af klassens pædagoger. Er der særlige behov, der gør sig gældende i perioden, er I altid velkommen til at kontakte de lokale ledere:

0.-4. klasse - Janni Moth

5. - 9. klasse Nicoline Håkansson

Alle skolens familier bliver løbende orienteret i takt med, at der er nye informationer. Ligesom I alle selvfølgelig altid kan kontakte skolens ledelse via Aula eller på skolens telefon.

Rigtig god weekend til jer alle og pas godt på jer selv i denne svære tid.

Dorthe Baun

Distriktsskoleleder