Nye Chromebooks

Udskiftning af Chromebooks

16-06-2021

Kære elever og forældre

Egedal kommune tilbyder elever i 4.-10. klasse muligheden for at låne en Chromebook til undervisningsbrug.

Mange af vores elever låner allerede i dag en Chromebook af skolen, men udstyret er ved at være slidt og trænger til en udskiftning med nye modeller.

I skal i den forbindelse, igen, tage stilling til, om jeres barn skal låne en Chromebook af skolen. Tilladelsen gives her i Aula hvor I skal svare ´Ja´ eller ´Nej´ til nyt lån af en Chromebook. I skal give svar, uanset om jeres barn selv medbringer egen computer, og også selvom jeres barn allerede nu låner en Chromebook.

Når elever låner udstyr af skolen, gælder nogle særlige ordensregler samt nogle regler for ansvar/erstatning. Disse regler kan I finde via det nedenstående link.

Regler Chromebook