Skole-hjem-samarbejde

DSC_0238.jpg

Et godt samarbejde mellem skole og hjem er afgørende for elevernes udvikling, trivsel og læring.

Det gode skole-hjem-samarbejde udvikles i en ligeværdig dialog mellem skolens medarbejdere og forældre. Samarbejdet bygger på gensidig respekt og tillid.

Forældre og skole skal føle sig trygge ved, at hver part påtager sig sin del af ansvaret med at skabe berigende fællesskaber til gavn for den enkeltes udvikling, læring og trivsel.

Et godt samarbejde kræver en god kommunikation og information.

Skolens medarbejdere er forpligtede til at holde forældre informerede om skolens dagligdag og elevernes udbytte af undervisningen. Forældrene er forpligtede til at orientere sig via hjemmeside og intra. Skoleintra er skolens værktøj til at håndtere kommunikation mellem skole og hjem.

Skolens ledelse orienterer via nyhedsbreve udsendt her på hjemmesiden.

boesagerskolen@egekom.dk

Daglig pædagogisk leder:

Tine Mette Andersen

soeagerskolen@egekom.dk

Daglig pædagogisk leder:

balsmoseskolen@egekom.dk

Konstitueret daglig pædagogisk leder:

Stine Sørensen