Skip to content back to nav
 
 

Skoleindskrivning kommende 0. klasser

Velkommen i skole

Velkommen til vores virtuelle orientering om indskrivning og skolestart for kommende 0. klasse

Vi har desværre ikke mulighed for at invitere jer fysisk ind på skolen, og derfor har vi lavet den næstbedste løsning. I finder hér 3 små film, som vi vil bede jer om at se. 

I filmene møder I Dorthe Baun, distriktsskoleleder i Smørum, Louise Maltesen, afdelingsleder for SFO og indskoling på afd. Balsmoseskolen og Mie Gitz, afdelingsleder for SFO og indskoling på afd. Boesagerskolen.

I filmene hører I om selve skolen, samarbejdet med daginstitutionerne, det praktiske omkring skoleindskrivning, og endelig om tiden i mini-SFO.

I kan også se filmen med billeder fra mini-SFO perioden, hvor der både er billeder af leg, læring og arbejdet med relationsdannelse i grupperne. 

Hér på siden finder I desuden oversigten over relevante og vigtige datoer i processen.

Vi vil altid meget gerne i dialog, og svare på alle de spørgsmål I måtte have til overgangen, og til den kommende tid i Mini-SFO. Vi samarbejder tæt med daginstitutionerne, så nogle af spørgsmålene kan I få besvaret i den lokale børnehave. De øvrige spørgsmål kan I få svar på ved at kontakte skolen på tlf. 72 59 90 00, og lave en aftale om at blive ringet op af afdelingslederen. 

Har I behov for en personlig samtale om overgangen og jeres barn, så kan der altid laves aftaler om dette. I skal bare henvende jer.

Vi glæder os rigtig meget til at sige velkommen til alle de nye børn og ser frem til også at kunne invitere alle forældre ind på skolen.

Herunder finder I links til videoerne

Skoleindskrivning - Video 1 (Intro)

Skoleindskrivning - Video 2

Skoleindskrivning - Video 3

 

 
 
Afdeling Balsmoseskolen

Æblevangen 126

2765 Smørum

Tlf: 7259 9000

Pædagogisk daglig leder:

Henriette Andersen

Se på kort

Afdeling Boesagerskolen

Flodvej 89

2765 Smørum

Tlf: 7259 9000

Pædagogisk daglig leder:

Anne-Margit Bjerglund Lassen

Se på kort