_DSC4988.jpg

SFO Smørum er en del af Distriktsskole Smørum og består af tre SFO'er fordelt på de tre afdelinger. SFO Smørum huser ca. 700 børn og 45 voksne.

SFO Smørum tilbyder:

SFO Smørum tilbyder pædagogisk planlagte aktiviteter, som tager udgangspunkt i vores Mål-og indholdsbeskrivelse. Mål og indholdsbeskrivelsen er funderet på børnehavernes læringsplaner. Derudover arbejdes der ud fra Egedal kommunes Medielæringsstrategi, Børne- og unge politik samt Læsekompetenceplan. Fælles for alle aktiviteter er, at der fokuseres på at etablere spændende læringsrum for børnene gennem aktiviteterne med hovedvægt på, at styrke det sociale fællesskab.

SFO Smørum er funktionsopdelt med rullende værksteder henover året og tilbyder kreative værksteder som f.eks.  lerværksted, perleværksted og maleværksted. Herudover er der sport- og bevægelsesaktiviteter med bl.a. hockey, fodbold, havheks, ild-vand og luft, afrikansk bombeboldleg, kongespil og rundbold for bare at nævne nogle. Udeleg og bålværksted byder bl.a. på madlavning over bål, snitteaktiviteter, jagt efter insekter og gamle lege. På træværkstedet arbejdes der med forskellige produkter i træ.

I relation til Medielæringsstrategien arbejdes der eksperimenterende med kreative apps på Ipads relateret til dannelse som det pædagogiske projekt. Hvad er rigtigt og forkert, hvad er etisk ok. Hvilken målgruppe er de forskellige apps henvendt til, og hvad med internettet? Spørgsmålene er mange og svarene skal findes sammen med nærværende voksne med fingeren på pulsen, så børnene klædes på til mødet med medierne.

SFO Smørum har i mange år samarbejdet og har derfor mange fælles traditioner. Som eksempel afholdes hvert år fodbold, hockey- og bordtennisturnering, ligesom vi hvert år holder den populære discofest for alle børn i 3. klasse. Derudover deltager vi i Egedal cup, som er en fodboldturnering blandt alle Egedals SFOer.

boesagerskolen@egekom.dk

Daglig pædagogisk leder:

Tine Mette Andersen

soeagerskolen@egekom.dk

Daglig pædagogisk leder:

balsmoseskolen@egekom.dk

Konstitueret daglig pædagogisk leder:

Stine Sørensen